Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/7/d/tgoedterheule.be/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 't Goed ter Heule - 't Goed ter Heule

't Goed ter Heule (bio-boerderij)

Elliot in actie.

 

Dronckaertstraat 665
8930 Lauwe -Menen

Justine: 0498/74 68 59
Wieland: 0496/04 45 69

 

 


Openingsuren:

woensdag en vrijdag van 14 - 18 uur

zaterdag 10 - 18 uur

 

 

Facebook

 

 

CORONA

De winkel blijft open en we hebben de openingsuren uitgebreid zodat het minder druk is in de winkel.
- woensdag: 14 - 18 uur
- vrijdag: 10 - 18 uur
- zaterdag: 10 - 18 uur
Uitzonderlijk zullen we ook een basisassortiment brood hebben op woensdag!

 

Op het bord staan enkele maatregelen die je in acht moet nemen alvorens de winkel te betreden. De kassa staat buiten om in open lucht af te rekenen (enkel bancontact of Visa).
 
Het is belangrijk dat niemand vóór de openingsuren komt zodat we voldoende tijd krijgen om alles goed klaar te zetten. Op die manier moeten we zelf de winkel nog zo weinig mogelijk betreden om jullie vlot te bedienen.
 
Je mag ook je bestelling voor dinsdag 10.30 uur doorgeven om ze af te halen op donderdag van 14 - 18 uur of vrijdag van 10 - 14 uur. Ze zal klaar staan onder het afdak van de kruiwagens. Vermeld er zeker bij wanneer je langskomt.
Aan zij die tot een risicogroep behoren (65+ers, verzwakte personen, ...) willen we thuis leveren. De bestelling moet ook gebeuren voor dinsdag 10.30 uur en de levering zal doorgaan op donderdag en/of vrijdag. We bellen je op als we bij je in de buurt zijn en zetten de goederen aan je deur. Op die manier hoeft er geen persoonlijk contact te zijn. We rekenen 5 € voor het transport.
 
Je kan bestellen als antwoord op deze mail of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit formulier  kan je helpen om niets te vergeten. Om organisatorische redenen vragen wij je de bestelling in 1 keer door te geven voor dinsdag 10.30 uur. Als er zaken niet meer voorradig zijn dan vervangen we ze indien mogelijk door een gelijkaardig product. Noteer ook je adres en telefoonnummer bij je bestelling. We voegen de rekening en ons rekeningnummer toe zodat je gewoon thuis kan overschrijven.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 
Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec